w portalu  | na forum
szukaj w bazie kalorii
dla kobiet, o kobietach
kobieta, kobiety
Forum dla kobiet:
Różności:

kalkulatory dla kobiet:

testy dla kobiet:

Patronat medialny:

vortal o kobietach
"Kalendarz dni płodnych" - Wasze opinie


kasiunia i
dołączyła: 26-11-2008 / skąd: poznań / postów: 187
post wysłany: 26-11-2008 19:01 (link postu: BBcode | kod HTML | czysty http://)


witaj elwira!mi niestety mierzenie temperatury nie pomaga złość też już to stosowałam,teraz robię te testy owulacjne,wychodzzą dwie kreski czyli płodność a ciąży brak. co miesiąc mam nadzieję że obolałe piersi i nudności to objaw ciązy a to niestety @ złość
_________________

kobieta, kobiety

Reklama:





Dziewczyny morze warto by sie przebadac ja tez miałam problem z zajsciem w ciąze pierwszym dzieckiem okazało się ze miałam nadzerke i to było przyczyną witaj


kasiunia i
dołączyła: 26-11-2008 / skąd: poznań / postów: 187
post wysłany: 26-11-2008 19:13 (link postu: BBcode | kod HTML | czysty http://)


badałam się i jest niby wszystko ok,ale postanowiłam że od stycznia bierzemy się ostro do pracy i co miesiąc do lekarza bo już czas najwyższy być mama przewraca oczami
_________________




wiesz?ja to już nie zwracam uwagi że bolą mnie piersi co miesiąc albo poboluje brzuch bo od razu myślę że to objawy zbliżającej się@!
Choć też tak kiedyś dopatrywałam się że być może to jest właśnie to ,że jestem w ciąży?!Ja już naprawde nie wiem co powinnam zrobić żeby
trafić pytajnik


kasiunia i
dołączyła: 26-11-2008 / skąd: poznań / postów: 187
post wysłany: 26-11-2008 19:16 (link postu: BBcode | kod HTML | czysty http://)


słyszałam już też że są pozycje ułatwiające poczęcie i je stosowałam i nic smutny płacze a spróbuj może te testy z apteki pytajnik a cykle masz regularne?
_________________




ale ja już mam jedno dziecko,obecnie ma 5lat-chcemy drugie i mam problemy... a propo nadżerki też ja miałam i wyleczyłam ja w tym roku! pomysł


kasiunia i
dołączyła: 26-11-2008 / skąd: poznań / postów: 187
post wysłany: 26-11-2008 19:19 (link postu: BBcode | kod HTML | czysty http://)


to szczęściara z ciebie uśmiech ja niestety jeszcze nie mam dzieci a bardzo chcę mieć
_________________




ostatni okres miałam 3 dni wcześniej,ale zwykle mam w terminie!




tak jestem szczęściarą ale nie rozumie dlaczego mam teraz takie problemy? bo z pierwszym dzieckiem zaszłam w ciąże bez większych problemów...




mnie też zawsze bolą piersi przed okresem i to bardzo mocno, a teraz spóźnia mi się okres już 11 dni robiłam test i wyszedł negatywny więc nie mam pojęcia co się dzieję, jak nigdy nie bolą mnie piersi ani brzuch wykrzyknik smutny




paula26 jak dla mnieto moze byc ciaza,mi sie spoznial 4dni i zrobilam test i tez mi wyszlo na nie z tym ze ta na nie to byla mocna a ta druga byla bardzo slaba i tak co drugi dzien robilam test,a teraz w sobote zrobilam nastepny i wyszedl pozytywny bardzo wesoły







Ostatnio na forum: (wątki i komentarze)

Wiadomość dla Forumowiczów :)
jak zajsc w ciaze??
Napiszmy razem opowiadanie...
Czy mogę być w ciąży? Czy mogę być w ciąży?
Forum panieńskie 2007-2008
orgazm za orgazmem :)
Jestem mamą :)
szkolna miłość z ławki po latach... co robić? :)
Skojarzenia
Dokończ wyraz - zabawa
Linux..... czy ktoras z was uzywa
Na poprawę humoru!
Laptop dla najmłodszych
Torbiel a ciąża
Moda męska na brytyjskich targach
Makijaż codzienny i wieczorowy
Pamiętnik przyszłych mam - rady i porady :-)))
"Kalendarz dni płodnych" - Wasze opinie
Cudowny pierwszy pocałunek
Czy jestem w ciąży?
Trichotillomania
krwawienie po stosunku
Karta czy gotówka?
sex a spowiedź
Nowa Gwiazdka .
"Ile kalorii jeść, aby schudnąć?" - Wasze opinie
Nigdy nie miałem dziewczyny...
Zapalenie pęcherza
praca w mcdon..... itp
Test na czystość
Jaką lodówkę???
mój mąż znowu wyjeżdza ...
Podwójne działanie przeciwzmarszczkowe
Pomarańcza i wanilia
Brak ochoty na seks...
Dania mrożone
Łosoś po francusku Frosta
Jedwab w płynie
Nowa kolekcja czasomierzy
Makijaż z utrwalaczem - uczulenie?
Ostatnio dodane artykuły:

Jak dbać o skórę powiek?
Jak dbać o skórę powiek?
Jak urządzić wnętrze z myślą o pupilu?
Jak urządzić wnętrze z myślą o pupilu?
Dziewczyna we mgle
Dziewczyna we mgle
Zachwycające rzęsy
Zachwycające rzęsy
Powerbank duchowy
Dość katolipy!
Czarujący świat Spark Silver Jewelry
Zestaw do masażu antycellulitowego
Jak opanować nerwy przed rozmową kwalifikacyjną?
Czy lojalność wobec pracodawcy popłaca?
Zdrowo i bez chemii
Lista warzyw i owoców zatrutych pestycydami
Historia Bez Cenzury powraca z nową książką!
Antyoksydanty w herbacie
Odporność Twojego dziecka na 6+
O co zapytać podczas rozmowy kwalifikacyjnej?
CV do poprawki
Czekolada i dżem
Technologia cyfrowa niszczy wzrok!
Zdrowa alternatywa dla napojów z cukrem
Zachowaj młody wygląd na dłużej
Wartka akcja, szybkie pościgi i masa śmiechu!
Moda ślubna 2018
Mokrego Dyngusa!
Życzenia wielkanocne
Przygotuj śniadanie inaczej niż zwykle!
Wiosenne porządki
Co wielkanocny zajączek przyniesie maluchom?
Sprzątanie wolne od chemii!
Dlaczego warto pić zieloną herbatę na wiosnę?
Test lakierów żelowych
Wody perfumowane - test
Danie na wielkanocny obiad
Wielkanoc na świecie
Jak często trzeba badać wzrok?
Fryzura gotowa w 2 minuty
Makarony – wartościowa baza wiosennego menu
Jak zadbać o swoje ciało wiosną?
Dlaczego warto jeść buraki?
Czym są antyoksydanty i gdzie ich szukać?
Tydzień Czystych Okien
3 rzeczy, których Twoje dziecko nie nauczy się z podręczników
Jak zacząć szukać nowej pracy po zwolnieniu?
Fleksitarianizm
Piekarnik czy kuchnia wolnostojąca?
Historia, która musiała trafić na ekrany!
Możesz wszystko, co tylko sobie wyobrazisz.
Porost islandzki w trosce o zdrowe gardło
Zadbaj o lepszy sen
Czytaj i słuchaj!
Trendy kulinarne na rok 2018
W stronę przyszłości

Cookies: podczas przeglądania naszych stron oraz w trakcie logowania portal http://www.byckobieta.pl tworzy niewielkie pliki cookies. Zapisuje w nich wyłącznie informacje umożliwiające korzystanie z portalu, oraz z forum.

Artykuły oraz zdjęcia umieszczone w portalu ByćKobietą.pl są chronione prawami autorskimi. Kopiowanie jest dozwolone wyłącznie za zgodą Autorów. Redakcja ByćKobietą.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych na forum oraz w komentarzach artykułów.

Super Prezent

© 2006-2018 ByćKobietą.pl - portal dla Kobiet
skrypt forum: © phpBB