w portalu  | na forum
szukaj w bazie kalorii
dla kobiet, o kobietach
kobieta, kobiety
Forum dla kobiet:
Różności:

kalkulatory dla kobiet:

testy dla kobiet:

Patronat medialny:

vortal o kobietach
"Kalendarz dni płodnych" - Wasze opinie


kasiunia i
dołączyła: 26-11-2008 / skąd: poznań / postów: 187
post wysłany: 26-11-2008 19:01 (link postu: BBcode | kod HTML | czysty http://)


witaj elwira!mi niestety mierzenie temperatury nie pomaga złość też już to stosowałam,teraz robię te testy owulacjne,wychodzzą dwie kreski czyli płodność a ciąży brak. co miesiąc mam nadzieję że obolałe piersi i nudności to objaw ciązy a to niestety @ złość
_________________

kobieta, kobiety

Reklama:





Dziewczyny morze warto by sie przebadac ja tez miałam problem z zajsciem w ciąze pierwszym dzieckiem okazało się ze miałam nadzerke i to było przyczyną witaj


kasiunia i
dołączyła: 26-11-2008 / skąd: poznań / postów: 187
post wysłany: 26-11-2008 19:13 (link postu: BBcode | kod HTML | czysty http://)


badałam się i jest niby wszystko ok,ale postanowiłam że od stycznia bierzemy się ostro do pracy i co miesiąc do lekarza bo już czas najwyższy być mama przewraca oczami
_________________




wiesz?ja to już nie zwracam uwagi że bolą mnie piersi co miesiąc albo poboluje brzuch bo od razu myślę że to objawy zbliżającej się@!
Choć też tak kiedyś dopatrywałam się że być może to jest właśnie to ,że jestem w ciąży?!Ja już naprawde nie wiem co powinnam zrobić żeby
trafić pytajnik


kasiunia i
dołączyła: 26-11-2008 / skąd: poznań / postów: 187
post wysłany: 26-11-2008 19:16 (link postu: BBcode | kod HTML | czysty http://)


słyszałam już też że są pozycje ułatwiające poczęcie i je stosowałam i nic smutny płacze a spróbuj może te testy z apteki pytajnik a cykle masz regularne?
_________________




ale ja już mam jedno dziecko,obecnie ma 5lat-chcemy drugie i mam problemy... a propo nadżerki też ja miałam i wyleczyłam ja w tym roku! pomysł


kasiunia i
dołączyła: 26-11-2008 / skąd: poznań / postów: 187
post wysłany: 26-11-2008 19:19 (link postu: BBcode | kod HTML | czysty http://)


to szczęściara z ciebie uśmiech ja niestety jeszcze nie mam dzieci a bardzo chcę mieć
_________________




ostatni okres miałam 3 dni wcześniej,ale zwykle mam w terminie!




tak jestem szczęściarą ale nie rozumie dlaczego mam teraz takie problemy? bo z pierwszym dzieckiem zaszłam w ciąże bez większych problemów...




mnie też zawsze bolą piersi przed okresem i to bardzo mocno, a teraz spóźnia mi się okres już 11 dni robiłam test i wyszedł negatywny więc nie mam pojęcia co się dzieję, jak nigdy nie bolą mnie piersi ani brzuch wykrzyknik smutny




paula26 jak dla mnieto moze byc ciaza,mi sie spoznial 4dni i zrobilam test i tez mi wyszlo na nie z tym ze ta na nie to byla mocna a ta druga byla bardzo slaba i tak co drugi dzien robilam test,a teraz w sobote zrobilam nastepny i wyszedl pozytywny bardzo wesoły







Ostatnio na forum: (wątki i komentarze)

Wiadomość dla Forumowiczów :)
jak zajsc w ciaze??
Napiszmy razem opowiadanie...
Czy mogę być w ciąży? Czy mogę być w ciąży?
Forum panieńskie 2007-2008
orgazm za orgazmem :)
Jestem mamą :)
szkolna miłość z ławki po latach... co robić? :)
Skojarzenia
Dokończ wyraz - zabawa
Linux..... czy ktoras z was uzywa
Na poprawę humoru!
Laptop dla najmłodszych
Torbiel a ciąża
Moda męska na brytyjskich targach
Makijaż codzienny i wieczorowy
Pamiętnik przyszłych mam - rady i porady :-)))
"Kalendarz dni płodnych" - Wasze opinie
Cudowny pierwszy pocałunek
Czy jestem w ciąży?
Trichotillomania
krwawienie po stosunku
Karta czy gotówka?
sex a spowiedź
Nowa Gwiazdka .
"Ile kalorii jeść, aby schudnąć?" - Wasze opinie
Nigdy nie miałem dziewczyny...
Zapalenie pęcherza
praca w mcdon..... itp
Test na czystość
Jaką lodówkę???
mój mąż znowu wyjeżdza ...
Podwójne działanie przeciwzmarszczkowe
Pomarańcza i wanilia
Brak ochoty na seks...
Dania mrożone
Łosoś po francusku Frosta
Jedwab w płynie
Nowa kolekcja czasomierzy
Makijaż z utrwalaczem - uczulenie?
Ostatnio dodane artykuły:

W tym roku się uda!
W tym roku się uda!
Postanowienie noworoczne: zwalniam!
Postanowienie noworoczne: zwalniam!
Mama idealna
Mama idealna
Zafunduj Twoim włosom prawdziwy witaminowy zastrzyk!
Zafunduj Twoim włosom prawdziwy witaminowy zastrzyk!
Prezent dla Babci i Dziadka!
5 kroków, aby zabłysnąć w karnawale!
Dorota Wellman spotkała się z czytelnikami
Przygotuj swój dom na karnawał
Przeprowadź leśne śledztwo z komisarzem Gordonem!
Naturalne rozwiązanie problemów skórnych u dzieci
Lagom, hygge, lykke, ikigai…
Pszczółkę Maję: Miodowe igrzyska
Kobiety mafii
Gra o wszystko
Pokojówka miliardera
Postanowienia noworoczne – jak ich dotrzymać?
Ta książka to więcej niż horoskop!
Skóra dojrzała: szyja, dekolt, biust
Popękane naczynka na twarzy – to nie problem!
Moc świątecznych życzeń
Jak dobrać oświetlenie do sypialni?
Wyraźne sygnały, że potrzebujesz okularów!
Świąteczne pierogi
Zimowe wsparcie dla naszej skóry
Cudowny chłopak
Jak przedłużyć czas świątecznych przyjemności kulinarnych?
Jak zachować świeżość w tym gorącym, przedświątecznym czasie?
Jak nauczyć dziecko zdrowego odżywiania?
Powieść, której nie można się oprzeć!
Jak zaplanować sprzątanie przed świętami?
Polki nie chcą starzeć się z godnością
Mąka na święta – jak wybrać właściwą?
Prawidłowe odżywianie
Przepisy na świątecznego buraka
Wybierz świąteczne prezenty! Konkurs
Świąteczne prezenty? Naturalnie!
Zdrowa woda
Leki złożone na przeziębienie
Właściwości zbóż prezentuje dietetyk
Miód w diecie dzieci
Wpływ ruchu na rozwój mowy
Pieczona karkówka z mięsem mielonym po włosku
Okulary „zerówki” – czy nie szkodzą oczom?
Magia natury zaklęta w kosmetykach wegańskich
Soraya tauryNOWA ENERGIA
Szynka w miodzie z goździkami
Drobne przekąski nie tylko dla dzieci
Wybierz świąteczne prezenty
Jak leczyć choroby autoimmunizacyjne?
Mały katar, duże wyzwanie – jak pielęgnować nosek dziecka?
Komórki macierzyste jabłoni
Koncentrat w saszetce

Cookies: podczas przeglądania naszych stron oraz w trakcie logowania portal http://www.byckobieta.pl tworzy niewielkie pliki cookies. Zapisuje w nich wyłącznie informacje umożliwiające korzystanie z portalu, oraz z forum.

Artykuły oraz zdjęcia umieszczone w portalu ByćKobietą.pl są chronione prawami autorskimi. Kopiowanie jest dozwolone wyłącznie za zgodą Autorów. Redakcja ByćKobietą.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych na forum oraz w komentarzach artykułów.

© 2006-2018 ByćKobietą.pl - portal dla Kobiet
skrypt forum: © phpBB